Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Mikäli pyykinpesukoneesi ei enää linkoa, ovat sen moottorin hiiliharjat saattaneet kulua loppuun. Kodinkoneiden varaosapalvelusta löydät kattavan valikoiman pyykinpesukoneen moottorin hiliharjoja ja vetohihnoja. Varmista osan sopivuus laitteeseesi asiakaspalvelustamme aina ennen tilauksen tekoa!
Liedet, mikrot ja erillisuunit

Liedet, mikrot ja erillisuunit

On ikävää vahtia ruoan kypsymistä, mikäli uunissa ei pala valo. Löydät verkkokaupastamme markkinoiden yleisimmät uunin lamput. Toimitamme myös uunin termostaatteja, vastuksia, lämpösuojia ja kytkimiä, kysy lisää asiakaspalvelustamme!
Kylmälaitteet

Kylmälaitteet

Rikkinäinen kylmälaitteen kahva ei ole esteettisesti kaunis näky keittiössä ja se tekee oven aukaisemisesta vaikeaa. Löydät verkkokauppamme valikoimasta markkinoiden yleisimmät kylmälaitteiden avauskahvat, parhaaseen hintaan!
Astianpesukoneet

Astianpesukoneet

Vialliset alakorin pyörät tekevät astianpesukoneesi käytöstä epämukavaa. Kauttamme saat suuren valikoiman astianpesukoneen varaosia ja tarvikkeita. Mikäli sivuiltamme ei löydy oikeaa varaosaa tai haluat varmistaa varaosan sopivuuden juuri sinun laitteeseesi, auttaa asiakaspalvelumme sinua ilomielin!
Pölynimurit

Pölynimurit

Viallinen pölynimurin lattiasuulake saattaa tehdä ikäviä naarmuja kodin lattiapintoihin. Meiltä löydät suuren valikoiman Electrolux ja Volta pölynimureiden varaosia ja tarvikkeita. Asiakaspalvelumme auttaa sinua ilomielin sopivuuden varmistamisessa!
Tarvikkeet

Tarvikkeet

Kodinkoneet vaativat säännöllistä puhdistamista pysyäkseen kunnossa. Tarjoamme suuren valikoiman kodinkoneiden puhdistus- ja huoltotarvikkeita. Toimitamme myös pölynimureiden pölypusseja ja lisätarvikkeita. Löydät valikoimistamme myös Electroluxin Infinite Chef Collection keittiösarjan tuotteita!