Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Anti-Odour-pölypussit (4 kpl)

s-bag®-pölypussi sopii useimpiin pölynimureihimme. Saatavissa on eri materiaaleista valmistettuja pölypusseja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja optimoivat imurin puhdistustehon.

s-bag® Anti-Odour on ainultaatuinen pölypussi, sillä se neutralisoi tehokkaasti pölynimurin sisällä muodostuvat epämiellyttävät hajut. Tämä pölypussi sopii erinomaisesti lemmikkieläinten omistajille.

Toisin kuin tavalliset kosteutta imevät paperiset pölypussit, s-bag Anti-Odour pölypussit on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista. Pussit on lisäksi päällystetty hajuja imevällä vahalla, joka estää epämiellyttävien hajujen pääsyn imurista huoneilmaan.

s-bag® Anti-Odour -pölypussi säilyttää imurin imutehon erinomaisena pussin vaihtamiseen asti. Sen kapasiteetti on 15% suurempi tavanomaiseeen litteään pölypussiin verrattuna. Taiteltu muoto ja ainutlaatuinen patentoitu pahvi helpottavat myös pussin paikalleen asettamista. Pölypussin vaihtaminen on nopeaa ja hygieenistä, sillä pussi sulkeutuu automaattisesti estäen pölyn leviämisen ympäriinsä.

Pakkaus sisältää neljä s-bag® Anti-Odour -pölypussia.

Tuote: 9001684597

Hinta:11.99 €